Ședință individuală

180.00 lei

Cursurile individuale sunt adaptate în funcție de necesitățile cursantului. Programul va fi stabilit de comun acord cu beneficiarul. Cursul se adresează atât celor care doresc să înceapă o aventură lingvistică, cât și celor care doresc să-și continue aventura și au nevoie de îndrumare.

Prețul afișat este pentru nivelul N5

*informații despre locurile disponibile la aceste grupe, pentru înscrieri la niveluri mai avansate sau pentru ședințe individuale, vă rugăm să ne contactați:
0723.422.092

 

Description

A ști o limbă străină reprezintă în zilele noastre un avantaj indubitabil în mediul profesional. Limba japoneză este vorbită de aproximativ 125 de milioane de oameni, situându-se pe locul 9 în acest top.

Programa de studiu a cursurilor acoperă principalele competențe ale limbii precum înțelegerea textului scris și vorbit, dar și comunicarea scrisă și orală, pentru a învăța limba progresiv și cu baze solide. Ore interactive, niciodată plictisitoare, feedback constant, materiale moderne și ușor de folosit.Cursul se adresează copiilor de toate vârstele. Sunt necesare aproximativ 60 de ședințe, pentru a parcurge materia, structuri gramaticale, acumularea vocabularul (un nivel), fără a acoperi partea de kanji.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Go to Top