Ședință individuală

150.00 lei

Cursurile individuale sunt adaptate în funcție de necesitățile cursantului. Programul va fi stabilit de comun acord cu beneficiarul. Cursul se adresează atât celor care doresc să înceapă o aventură lingvistică, cât și celor care doresc să-și continue aventura și au nevoie de îndrumare.

 

*informații despre locurile disponibile la aceste grupe, pentru înscrieri la niveluri mai avansate sau pentru ședințe individuale, vă rugăm să ne contactați:
0723.422.092

 

Descriere

A ști o limbă străină reprezintă în zilele noastre un avantaj indubitabil în mediul profesional. Limba japoneză este vorbită de aproximativ 125 de milioane de oameni, situându-se pe locul 9 în acest top.

Programa de studiu a cursurilor acoperă principalele competențe ale limbii precum înțelegerea textului scris și vorbit, dar și comunicarea scrisă și orală, pentru a învăța limba progresiv și cu baze solide. Ore interactive, niciodată plictisitoare, feedback constant, materiale moderne și ușor de folosit.Cursul se adresează copiilor de toate vârstele. Sunt necesare aproximativ 50 de ședințe, pentru a parcurge materia (un nivel).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Go to Top